Jo, den här bloggen var det ja. Nästan alldeles bortglömd och övergiven. Nu får det visst bli ett sammandrag igen… Närmare bestämt över det dryga senaste 1,5 året.

Sen sist… odlingarna har fungerat över förväntan och frysen och garaget är fyllda av diverse odlat, skördat, hemgjort, plockat och omhändertaget. I fjol fick vi stora mängder squash och i år var det nog potatisen som tog hem den vinsten. Jordärtskockor drunknar vi i varje år… de är här för att stanna, vare sig vi vill eller inte smiley

Livet med fjädrarna har gått lite upp och ner. Drog ner lite på antalet höns en period, men nu är de uppe i full styrka igen. Däremot har vi under våren i år haft ovälkommet besök som gallrat ut en hel del hönor, samt majoriteten av de kvarvarande vaktlarna. För tillfället finns inga vaktlar här alls. Får se om det blir några nya framöver.

Å dans blir det gärna och ofta. Mest i närheten, men har även varit i Malung ett par år i rad. Värstaste bästa stället för en dansmänniska.

Det blev gott om ved in i år. Började elda redan för en månad sen och den fungerar utmärkt. Kaminen är nog bästa möbeln i huset.

Tja, slänger väl in några bilder när jag äntligen är här och snurrar smiley