Nu börjar våren så smått komma smygande. Mer ljus och lite varmare. Härliga tider! Hönsen har fått vårkänslor och värper många fina ägg i alla färger. Vaktlarna har däremot kommit lite ur fas och har precis avslutat sin ruggning… kycklingarna växer och frodas och äter med glupande aptit.

Våra nya katter har funnit sig väl tillrätta och vi gillar dem skarpt. Från att ha varit enbart innekatter, kommer de att bli både inne-och -utekatter. Den stora världen utanför är än så länge väldigt läskig och de nöjer sig med att nosa lite i dörrspringan och titta ut genom fönstren.

Symaskinen går varm, eller i alla fall ljummen. Kläderna blir sakta men säkert bättre och jag har bunkrat upp med högar av tyger i olika material, färger och mönster. Senaste fyndet var ett blått fleecetyg med traktorer, grävmaskiner och lastbilar. Alla alster går igenom noggrann granskning av barnen och helst ska det vara rött, rosa och/eller lila på ett eller annat sätt.

Helgen den 16 mars kommer Jennys Gröna i Kode ha öppen lagård och workshops. Det blir främst försäljning på fredag och workshops på lördag och söndag. Våra ägg, jordärtskockor och biscotti finnas då där till försäljning.